Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Седма школа за европски политики: ,,Евроинтегративните процеси низ призма на новата методологија”

Честитки до учесниците што успешно ја завршија дводневната Седма школа за европски политики, која оваа година се одржа на темата ,,Евроинтегративните процеси низ призма на новата методологија”.
Школата оваа година е дел од проектот #Media4EU кој има за цел надградување на медиумските капацитети за покривање, следење и испитување на преговарачкиот процес за членство во ЕУ.
17/12/2023