Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Пишува Доц. Д-р Илија Руменов Доцент на катедрата за Меѓународно право на Правниот факултет „Јустинијан Први“ …

Пишува: д-р Димитар Богатинов, доцент на Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“ – Скопје и претставник на …

Датум: 04.11.2020, 11:00 часот. Агенда 04.11.2020 Ако сакате да дознаете повеќе за процесот на ЕУ преговори …