Ресурсна платформа за граѓани и медиуми

Евротинк-Центар за европски стратегии ја одржа завршната конференција: „Демистифицирање на (не) соседските односи на патот кон …

Датум: 04.11.2020, 11:00 часот. Агенда 04.11.2020 Ако сакате да дознаете повеќе за процесот на ЕУ преговори …